Coaching door Annelies Pennings

Annelies is een echte expert op lijfstijl-coaching, gewichtsconsulente, IEMT persoonlijk coach en meer.

30/7/24
Coaching door Annelies Pennings

Een paar maanden geleden begon het contact, er gingen wat berichten over en weer en we hadden een telefonische kennismaking. Enige tijd later pakten we de draad op omdat we nog een keer wat meer tijd nodig hadden. Dus een 2e video gesprek en een super tof gesprek, mens tot mens. Het was duidelijk al een toffe match. Maar zoals bij alle experts en coaches is 1-op-1 contact toch het beste en zat ik laatst heen en weer 400km in de auto naar Aalten in de achterhoek.

Annelies is iemand die niet stilzit, zich continue ontwikkelt en een toffe gereedschapskist opbouwt om steeds beter en gevarieerder haar coachees te helpen.
Zo is ze een echte expert op lijfstijl-coaching, gewichtsconsulente, werk-privé balans coach, IEMT persoonlijk coach, diabetes specialist en eigenlijk vooral een ontzettend opgewekte, actief luisterende persoonlijk coach, met een groot arsenaal aan tools en kennis.

Samen met Vitaliteit Werkt gaat Annelies vanuit haar praktijk aan huis of in haar zonnige tuin, jouw medewerkers coachen bij het stabiliseren van hun fysieke en mentale gesteldheid. Het voorkomen van pre-diabetes en overgewicht en het vinden van werk/prive balans zijn daarbij grote onderwerpen. Tevens kan ze met haar IEMTherapy helpen bij traumatische last en het herstellen van een goede omega 3 / omega 6 balans met haar testen en producten van Zinzino.

Wil je meer informatie over Annelies Pennings, bekijk dan vooral haar website of volg haar op LinkedIn.

Vitaliteit Werkt groeit hard en in veel hoeken van Nederland, we gaan samen met Annelies in de achterhoek een HUB bouwen waarin alle preventieve, herstel en re-integratie diensten samen komen.

We nodigen daarom andere experts en jobcoaches, loopbaancoaches en re-integratie specialisten uit om met ons contact op te nemen. Vind je het leuk om een positieve impact te maken op het leven van werknemers en wil je graag samen werken met andere positieve mensen?

Neem vooral contact op of Connect op Linkedin.