Vitaliteit Werkt voor het MKB: Een Samenwerking van Expertises

In de moderne bedrijfscultuur is vitaliteit op de werkplek niet langer een luxueuze optie, maar eerder een onmisbare hoeksteen .

30/7/24
Vitaliteit Werkt voor het MKB: Een Samenwerking van Expertises

In de moderne bedrijfscultuur is vitaliteit op de werkplek niet langer een luxueuze optie, maar eerder een onmisbare hoeksteen voor een gezonde en productieve werkomgeving. Een nieuwe golf van vooruitstrevende bedrijven, zoals Vitaliteit Werkt, Spectare en Bries Advies werkt daarbij samen om een nieuwe dimensie van werkgerelateerde vitaliteit te omarmen.

De Kracht van Samenwerking

Deze bedrijven, elk met hun eigen unieke expertise, hebben de kracht van synergie ontdekt door samen te werken. Vitaliteit Werkt, een verbinder en adviseur in het verzuim preventie, re-integratie en jobcoachorganisatie, heeft een visie opgebouwd die draait om het empoweren van individuen binnen organisaties. Door zich te richten op de menselijke kant van het bedrijfsleven, brengen ze een wezenlijke verandering teweeg in hoe bedrijven hun medewerkers benaderen.

Maatwerk bij elk mens en functie, plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en advies over wet en regelgeving zijn enkele van onze sterke punten. Zie meer op www.vitaliteitwerkt.nl over onze diensten. In die weg zoekt Vitaliteit Werkt graag samenwerkingen met partijen die op gelijke voet ondernemers ondersteunt bij de doelstellingen van welzijn, continuïteit en succes.

Een Holistische Benadering

Spectare, bekend om zijn innovatieve benadering van natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie, voegt een holistisch element toe aan dit partnerschap. De focus ligt op het bevorderen van gezondheid en welzijn door natuurlijke middelen en gepersonaliseerde therapieën. Door gezondheidsproblemen te bestrijden bij de kern, dragen ze bij aan een sterker fundament voor de werknemers. Verzuim kan een organisatie ontregelen en in een spiraal van ellende storten.

Aldo kan een groot netwerk van natuurgeneeskundige professionals inschakelen, waarmee diverse (chronische) klachten verholpen of voorkomen kunnen worden. Voor een werkgever kan de investering in de therapie de kosten van het verzuim ruimschoots terugverdienen. Op www.spectare-health.nl vind je meer informatie over onze praktijk en onze specialisatie in ADHD.

Optimalisatie van Processen en Organisatiekunde

Bries Advies, een specialist op het gebied van procesoptimalisatie en organisatiekunde, is een van de aan Vitaliteit Werkt gelieerde bedrijven. Brigitte’s expertise in het analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen brengt efficiëntie en effectiviteit naar de kern van organisaties.

Bries Advies verbetert niet alleen de bedrijfsvoering, maar bevordert ook de omgeving zodat die het welzijn van werknemers ondersteunt. Het toepassen van organisatiesystemen en -opstellingen is een mooie verbinding met Spectare. Op de schitterende website www.bries-advies.nl vind je meer over Brigitte en de ervaringen van haar klanten.

“We can not solve our problems with the same level of thinking that created them.” Albert Einstein

Neem nu contact op met Aldo Dorigo via Aldo@vitaliteitwerkt.nl of 06-51764682 voor een introductie gesprek en een offerte op maat. Dan begeleiden wij jouw bedrijf, naar welzijn, continuïteit en succes.