Verzuim doorovergang en haar klachten

Overgang en pijnklachten bij vrouwelijke medewerkers

23/8/24
Verzuim doorovergang en haar klachten

Verzuim is een breed probleem, maar onbegrip en onjuist handelen van werkgevers kan mega veel impact hebben. Ook vrouwen in de overgang ervaren klachten die ook de werkvloer beïnvloeden.

Als ondernemer bepaal jij uiteindelijk mede de gezondheid en het geluk van jouw team.

Het verhaal bij Pointer was er waarschijnlijk 1 van velen. Klachten tijdens de overgang, zoals opvliegers, stemmingswisselingen en vermoeidheid, hebben impact op dagelijkse werkzaamheden. Het begrijpen en juist omgaan hiermee is cruciaal. Naast Workshops voor jouw medewerkers over gezondheid, helpen we ondernemers en managers om beter met problematiek rondom ziekte, maar ook situaties van overgang of financiële stress om te gaan. Het laatste wat je wil als ondernemer of manager dat het verzuim verergert door (onbedoeld) onjuist handelen.

Maar ook bieden we behandelingen zoals orthomoleculaire therapie. We zijn gericht op het optimaliseren van de biochemie door de juiste voedingsstoffen. Specifiek bij vrouwen in de overgang biedt het verlichting door hormonale schommelingen tussen oestrogeen, testosteron en progesteron te reguleren en het algemene welzijn te ondersteunen.
Overige ‘alternatieve’ benaderingen zoals iriscopie kunnen de bron van de klachten inzichtelijk maken en pijnklachten verminderen met bijvoorbeeld accupressuur, accupunctuur en kruideninterventies.

Met Vitaliteit Werkt helpen we werkgevers om hiermee om te gaan, begeleiden we bij klachten en verzuim, en verwijzen we naar experts zoals Nathalie Ginther van Amara praktijk voor natuurgeneeskunde in Teteringen bij Breda. Vitaliteit Werkt ontzorgt werkgevers daarbij van A tot Z. Van de selectie van de behandelaar tot de financiële afwikkeling.

ALDO@VITALITEITWERKT.NL / 06-517674682