Wat als mensen jouw grootste kapitaal zijn? - Anka Mertens

Als ondernemer bepaal jij hoeveel je investeert in de gezondheid van je werknemers en Vitaliteit Werkt maakt daarmee een programma op maat.

30/7/24
Wat als mensen jouw grootste kapitaal zijn? - Anka Mertens

Voor machines schrijven we onderhoudsplannen en we volgen deze nauwgezet om productiviteit zo hoog mogelijk te houden. Maar hoe doen we dat met onze mensen? Wat kan en wil je als ondernemer aanbieden om de gezondheid en het geluk van je medewerkers, en dus ook de productiviteit, hoog te houden?

Volgens Vitaliteit Werkt BV is daar onderhoud en preventief investeren voor nodig, helaas werkt het in de reguliere gezondheidszorg nog niet helemaal zo. Daarom is er een toename van coaches en therapeuten die de personen in jouw organisatie met kennis, kunde en passie bij staan. Helaas moeten deze coaches en therapeuten daar ook de rekeningen van betalen en dat betekent dat het soms voor je werknemers niet haalbaar is de juiste begeleiding te krijgen.

Vitaliteit Werkt brengt het samen

Als ondernemer bepaal jij hoeveel je investeert in de gezondheid van je werknemers en Vitaliteit Werkt maakt daarmee een programma op maat. Dit programma kan bestaan uit workshops voor groepen of zelfs 1-op-1 begeleiding. Jouw werknemers bepalen zelf aan welke hulp, coach, therapeut of behandelaar zij behoefte hebben. Wij regelen de rest. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Eén van de disciplines in het portfolio van Vitaliteit Werk is orthomoleculaire therapie. Vaak gericht op bepaalde doelgroepen of klachten zoals Spectare (onderdeel van Vitaliteit Werkt) dat doet met ADHD. Een therapeut die wij graag meenemen in onze workshops en 1-op-1 begeleiding is Anka Mertens van praktijk Ik!

Praktijk ik! en Anka Mertens

Anka is één van de meest ervaren Buik-, Brein- en Hormoontherapeuten van Nederland en heeft zich in de afgelopen 15 jaar ontwikkeld tot specialist in onder meer eetstoornissen, burn-out en fertiliteit. Ze komt snel tot de kern en is een kei in het naar boven halen van de oorzaak van het probleem. Vervolgens kan Anka met een range van onder andere voedingsadviezen, systemisch coachen en andere lifestyle-adviezen een grote impact maken. Anka helpt jouw medewerkers in balans te blijven/komen.

Wil je meer weten over Anka en haar therapie? Bekijk dan eens haar website op www.ankamertens.nl

Kom met ons in contact

Wil je met meer gepland onderhoud plegen en minder uitval van jouw menselijke kapitaal? Wil je met ons de de berekening maken van het rendement op de investering voor jouw organisatie?

Neem dan contact op met Vitaliteit Werkt. We maken graag een offerte op maat want elk mens en elk bedrijf is anders.

www.vitaliteitwerkt.nlinfo@vitaliteitwerkt.nl of 06-51764682